Delon, furios pe "neserioşii" de la Elys

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Actorul s-a simţit "foarte umilit" pentru că nu a fost informat dacă trebuia să-l însoţească pe Sarkozy în China. Cuvinte precum loviturile de bici rostite de starul-simbol al Franţei.

>> Actorul s-a simţit "foarte umilit" pentru că nu a fost informat dacă trebuia să-l însoţească pe Sarkozy în China.

Cuvinte precum loviturile de bici rostite de starul-simbol al Franţei. Actorul Alain Delon a mărturisit presei că s-a simţit "foarte umilit" pentru că nu a fost informat până în ultimul moment dacă făcea sau nu parte din delegaţia care l-a însoţit pe preşedintele francez în vizita sa din China.

Alain Delon a explicat că, în urmă cu săptămâni, i se spusese că trebuia să fie invitatul de onoare al preşedintelui Nicolas Sarkozy în această călătorie. "Duminică era aniversarea fiicei mele, Anouschka, şi organizasem totul în funcţie de plecare. Sunt furios din cauza lipsei de curaj (…). Nimeni nu a îndrăznit să ia legătura cu mine pentru a-mi spune dacă eram invitat sau nu.

La nivel de comunicare, în jurul preşedintelui există un grup de neserioşi", a ţinut să sublinieze starul. Pe de altă parte, versiunea Elysee-ului este că Delon nu a putut pleca în China din cauza altor angajamente.

Idila preşedintelui francez

Dar preşedintele Sarkozy nu se confruntă numai cu mânia lui Delon. Presa din întreaga lume este mereu cu ochii pe el, de când a divorţat de soţie. Astfel, ziarele au început să vorbească de o nouă cucerire a acestuia. Este vorba de vedeta televiziunii franceze Laurence Ferrari, în vârstă de 41 de ani. Cei doi au fost văzuţi împreună la o cină cu lumânări.

Potrivit zvonurilor, teleasta este, de asemenea, o vizitatoare obişnuită la Palatul Elysee. Până acum câteva săptămâni, Laurence făcea parte dintr-un cuplu de succes al micului ecran, care realiza documentare şi interviuri politice cu greutate. Nu de mult însă, ea a anunţat că divorţează de soţul său, Thomas Hugues, de profesie jurnalist. În luna martie, Laurence Ferrari i-a luat un interviu lui Nicolas Sarkozy (52 de ani), pe vremea când acesta candida la preşedinţie, şi "incredibila chimie dintre ei" a fost remarcată de mulţi observatori.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite