Decolteul senatoarei Hillary Clinton scandalizează SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un articol din "Washington Post" consacrat decolteului pe care candidata democrată la alegerile prezidenţiale Hillary Clinton l-a afişat în timpul unei dezbateri în Senat a provocat un

Un articol din "Washington Post" consacrat decolteului pe care candidata democrată la alegerile prezidenţiale Hillary Clinton l-a afişat în timpul unei dezbateri în Senat a provocat un început de polemică în Statele Unite.

Articolul criticului de modă al ziarului, Robin Givhan, este integral consacrat celor câţiva centimetri de piele descoperită lăsaţi să se întrezărească de senatoarea de New York în timpul unei dezbateri asupra educaţiei. Relatarea a provocat reacţii indignate ale echipei de campanie a dnei Clinton, care l-a calificat drept "insultător" şi "total nepotrivit", precum şi ale unor numeroşi cititori, care s-au declarat "ofensaţi" sau "decepţionaţi".

Autoarea scrie că Hillary Clinton a lăsat să apară un "incontestabil" decolteu în timpul acestei dezbateri retransmise la televiziune. Notând că senatoarea nu-şi face de obicei cunoscută poziţia asupra registrului "sexy", jurnalista s-a declarat surprinsă de cei câţiva centimetri de piele goală şi estimează că aceasta provoacă chiar o situaţie penibilă.

Consilierul candidatei, Anne Lewis, a calificat articolul drept "total nepotrivit" şi a făcut din el chiar un argument de campanie. Ea i-a chemat pe alegători să "ia o poziţie contra acestui tip de grosolănii şi de vulgarităţi în cultura americană". Cum era de aşteptat, părerile au fost împărţite. Conservatorii dând dreptate jurnalistei, iar moderaţii luându‑i apărarea fostei Prime Doamne a Americii.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite