De teama bombelor, poliţia britanică evacuează vecinii familiei Al-Hilli, ucisă în Alpii francezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cordon de securitate a fost deja instalat în jurul acestei case situate în Surrey, la aproximativ 50 de kilometri sud de Londra. Luni, aceasta a fost extins la casele învecinate, drumul de acces spre domiciliu fiind închis, relatează AFP.

Poliţia britanică ce percheziţionează de trei zile locuinţa familiei Al-Hilli, victima crimei din Chevaline, în Alpii francezi, a evacuat luni împrejurimile acesteia din Claygate, relatează AFP.

"Din cauza îngrijorărilor privind elementele găsite la această adresă, ofiţerii de poliţie au extins cordonul de securitate în jurul proprietăţii, iar vecinii direcţi ai casei au fost evacuaţi temporar", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din Surrey.

O echipă de genişti britanici a ajuns la faţa locului, precum şi poliţişti înarmaţi, a constatat un fotograf al AFP. Un camion al geniştilor din cadrul Royal Logistics Corps era parcat în faţa casei.

Două surse apropiate dosarului au declarat că ancheta privind crima din Chevaline a căpătat ramificaţii la Londra, în special pe baza unor elemente obţinute în timpul percheziţiilor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite