Toţi angajaţii Dacia intră în concediu de odihnă în august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi angajaţii Uzinei Dacia vor intra în concediu de odihnă în august, lună când vor fi efectuate reviziile generale ale instalaţiilor, a spus Francois Fourmont, directorul general al companiei, potrivit NewsIn.

Fourmont a explicat că, deşi în prezent există foarte multe comenzi, oprirea producţiei este necesară din punct de vedere tehnologic.

"Există două inconveniente. Primul inconvenient este faptul că pe platformă lucrează peste 20.000 de oameni, care au nevoie de concediu, iar planificarea pe întreg parcursul anului ar fi o operaţiune extrem de dificilă. S-ar crea probleme de calitate dacă s-ar lua concedii pe serii. Un al doilea inconvenient ar fi legat de faptul că în fiecare uzină de automobile este nevoie de o perioadă de oprire, între trei şi cinci săptămâni pe an, pentru a efectua lucrări de mentenanţă şi de ameliorare a procesului de fabricaţie", a spus Francois Fourmont.

Comenzile nu vor fi afectate pentru că, începând cu data de 23 mai şi până la sfârşitul lunii iulie 2009, salariaţii Dacia lucrează în zilele de sâmbătă, în două schimburi, şi au reuşit să asigure stocuri pentru perioada de o lună de întrerupere a activităţii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite