Cuba: Fidel Castro este într-o 'stare de sãnãtate bunã', afirmã fiul sãu, Alex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fidel Castro este într-o 'stare de sãnãtate bunã', a afirmat fiul sãu, Alex Castro Soto del Valle, citat vineri de presa cubaneză.

Fidel Castro, în vârstă de 86 de ani, este într-o 'stare de sãnãtate bunã, îşi continuã activitãţile zilnice, face exerciţii, citeşte şi se menţine în formã', a dat asigurãri fiul sãu la Guantanamo, prezentând o expoziţie de fotografii consacrate tatãlui sãu, a relatat agenţia cubanezã de informaţii AIN.

Declaraţiile lui Alex Castro intervin într-un moment în care circulã zvonuri insistente pe reţelele sociale despre moartea lui Fidel Castro, retras de la putere din motive de sãnãtate, în 2006, în favoarea fratelui sãu Raul, noteazã AFP.

De atunci, Fidel Castro se consacrã scrisului - el a publicat peste 400 de 'reflecţii' în media oficiale cubaneze - primind, de asemenea, câteva vizite ale unor demnitari strãini.

Cu toate acestea, ultima publicare a unei reflecţii a lui Castro dateazã din 19 iunie, iar ultimele sale apariţii publice din 28 martie, momentul vizitei la Havana a papei Benedict al XVI-lea, apoi la 5 aprilie cu un lider al studenţilor chilieni, Camila Vallejo.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite