Copilul născut cu nas de clovn a fost operat pentru a avea “un nas ca al mamei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă din Marea Britanie s-a născut cu o tumoare pe nas care i-a adus imediat renumele de “fetiţa clovn”. După trei ani de investigaţii, fetiţa a fost în sfârşit operată şi a scăpat de complexul vieţii ei.

Connie Lloyd avea doar o zi atunci când părinţii ei au observat că avea un punct roşu pe nas. La câteva zile, acesta s-a umflat şi a acoperit în întregime nasul fetiţei, căpătând aspectul unui nas de clovn.

Medicii au constatat o tumoră benignă numită haemangioma, dar nu putut să opereze fetiţa.

Părinţii au fost însă avertizaţi că fata poate sângera până la moarte dacă este lovită din greşeală sau zgâriată.

image

”A primit tratament pentru a stopa creşterea tumorii, dar nu au făcut nimic pentru a scăpa de ea”, a spus Zara, mama fetiţei.
Astfel, Connie s-a confruntat ani la rând cu ironiile copiilor care râdeau de ea de câte ori ieşea din casă.

După trei ani, mama fetiţei a găsit în sfârşit un chirurg dispus să o opereze pe Connie. Pentru a stopa creşterea tumorii, medicul i-a administrat fetiţei Propranolol, un medicament foarte puternic pe care l-au mai  folosit doar opt copii din Marea Britanie.

Operaţia de extirpare a tumorii a durat trei ore şi a fost făcută cu succes. “Acum am un nas ca al mamei”, a spus fetiţa la ieşirea din operaţie, potrivit The Sun.

“Acum este bine, şi-a facut mulţi prieteni şi abia aşteaptă să înceapă şcoala”, a spus mama ei, foarte multumită de rezultatul operaţiei.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite