Colina Hollywood, de vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stupoare la Los Angeles: celebra colină pe care scrie "Hollywood", poate cel mai notoriu "teren" din lume, este de vânzare. Grupul de investitori Fox River Financial Resources, cu sediul

Stupoare la Los Angeles: celebra colină pe care scrie "Hollywood", poate cel mai notoriu "teren" din lume, este de vânzare.

Grupul de investitori Fox River Financial Resources, cu sediul în Chicago, proprietarul colinei, l-a pus în vânzare contra sumei de 22 milioane de dolari (peste 15 milioane de euro). Locuitorii din Los Angeles s-au declarat uluiţi de această ştire. "Colina aceea nu ar trebui să fie atinsă de nimeni, face bine sănătăţii mintale a locuitorilor", a declarat, pentru "Los Angeles Times", Tom LaBonge, consilier municipal.

"Toţi s-au şocat când au aflat că este o proprietate privată, credeau că aparţine oraşului", a mai spus el. Terenul a fost achiziţionat, în 2002, de către Fox River Financial Resources contra sumei de 1,67 milioane de dolari (circa 1,14 milioane de euro), de la agenţia imobiliară Howard Hughes, excentricul personaj căruia Leonardo Di Caprio i-a dat viaţă pe ecran în filmul "The Aviator". Hughes a cumpărat terenul în 1940, cu intenţia de a construi acolo un "cuibuşor de nebunii" pentru iubita sa de atunci, actriţa Ginger Rogers. (Adina Şuteu)

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite