Cinci rachete trase din Gaza spre Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două rachete au fost trase, sâmbătă seară, din Gaza, ridicând la cinci numărul acestor dispozitive ce au căzut în aceeaşi zi fără să facă răniţi în sudul Israelului, a anunţat o purtătoare de cuvânt militară

"Două rachete trase din Fâşia Gaza au căzut, sâmbătă seară, în districtul Eshkol şi nu au făcut nici răniţi şi nici pagube", a afirmat această purtătoare de cuvânt, citată de AFP.

Anterior, trei rachete au căzut într-o zonă nelocuită de la marginea oraşului Sderot şi nu au provocat victime sau pagube, potrivit unei alte purtătoare de cuvânt a armatei israeliene.

Potrivit aceleiaşi surse, cu o zi înainte, o rachetă a căzut în districtul Eshkol, de asemenea fără să facă răniţi sau pagube.

Marţi, o altă rachetă trasă în direcţia oraşului Ashkelon, la sud de Tel Aviv, a fost interceptată de sistemul israelian de apărare antirachetă "Domul de Fier", potrivit unei surse militare israeliene.

Frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel rămâne o zonă sub înaltă tensiune. Luna trecută, 15 palestinieni din Gaza au fost ucişi în raiduri aeriene ale armatei israeliene lansate ca represalii la tiruri palestiniene de rachete.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite