Chivu: "Am riscat pentru Inter"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei a revenit ca titular în echipa lui Inter, în meciul de Ligă de marţi, cu PSV Eindhoven (2-0). Nerefăcut complet după accidentarea suferită în timpul amicalului

Căpitanul naţionalei a revenit ca titular în echipa lui Inter, în meciul de Ligă de marţi, cu PSV Eindhoven (2-0). Nerefăcut complet după accidentarea suferită în timpul amicalului României cu Germania, Chivu a jucat primele 65 de minute ale meciului cu PSV şi a părăsit terenul nu din cauza unei recidive, ci eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. "Al doilea cartonaş a fost meritat, am intrat târziu la minge.

La primul s-a grăbit arbitrul", a declarat Chivu, care a recunoscut că nu era 100% apt pentru a juca: "Am riscat pentru echipă, dar mi se pare normal, atât timp cât a fost nevoie de mine". Tot marţi seară, Ciprian Marica şi-a continuat evoluţiile neconvingătoare în tricoul lui VfB Stuttgart, evoluând ultimele 27 de minute în meciul pierdut de nemţi cu FC Barcelona, scor 0-2. În Ucraina, Tiberiu Ghioane a fost titular la Dinamo Kiev, care a pierdut cu Sporting Lisabona (1-2).

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite