Chelsea Clinton, nuntă de vis în mare discreţie - FOTO/VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea Clinton, fiica lui Bill şi Hilary Clinton, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit sâmbătă cu iubitul ei Marc Mezvinsky de 31 de ani. Nunta a avut loc în apropiere de New York, pe o proprietate din vecinătatea râului Hudson, Rhinebeck.

Evenimentul s-a dorit a fi unul discret de aceea numărul invitaţilor a fost puţin peste 400 iar presa nu a avut acces. Fotografiile au fost ulterior trimise prin email publicaţiilor interesate.

"Astăzi, cu mândrie şi emoţie am asistat la ceremonia prin care Chelsea şi Marc şi-au unit destinele la Astor Courts, de faţă cu familia şi cei mai apropiaţi prieteni. În numele tinerilor căsătoriţi, vrem să mulţumim în mod special oamenilor din Rhinebeck pentru buna primire şi tuturor celor care au participat această zi specială", au declarat Bill şi Hilary, potrivit Reuters, după ceremonie.

Printre invitaţi s-au aflat nume sonore precum Roger Clinton, Vera Wang, Madeleine Albright, Ted Danson şi soţia sa Mary Steenburgen.

image
image
image
image
image

„Prinţesa", o prezenţă salvatoare pentru părinţi

Americanilor le este dragă Chelsea Clinton şi pentru faptul că a rezistat cu brio unui număr considerabil de campanii electorale şi de scandaluri ale părinţilor. După mediatizata „afacere Monica Lewinsky", ea a împiedicat producerea rupturii definitive între părinţi. În memoria opiniei publice au rămas întipărite imaginile unei adolescente de 18 ani, mergând pe peluza Casei Albe ţinându-şi de mână părinţii, după ce Bill Clinton şi-a recunoscut în faţa justiţiei infidelităţile conjugale. Adolescenta timidă s-a transformat într-o tânără elegantă cu zâmbet strălucitor, a cărei prezenţă a continuat să fie un „atu" pentru cariera soţilor Clinton.

Americanii o mai admiră pe Chelsea şi pentru că ea a fugit întotdeauna de lumina reflectoarelor. A ieşit puţin din umbră în 2008, când candidatura mamei sale la alegerile prezidenţiale părea ameninţată. A avut atunci câteva apariţii publice în campusuri universitare din California, Nevada ori Arkansas.

Absolventă a Universităţii Stanford, Chelsea Clinton (acum în vârstă de 30 de ani) lucrează în prezent la firma Avenue Capital, specializată în gestiunea financiară. Pe Marc Mezvinsky (32 de ani, deopotrivă absolvent al Universităţii Stanford) îl cunoaşte încă din adolescenţă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite