Charles "menajează" pălăriile Camillei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul moştenitor al Marii Britanii a schimbat aspectul vechiului său Rolls-Royce de dragul consoartei Întrucât monumentalele pălării ale Camillei riscau să se "şifoneze" din lipsă

Prinţul moştenitor al Marii Britanii a schimbat aspectul vechiului său Rolls-Royce de dragul consoartei

Întrucât monumentalele pălării ale Camillei riscau să se "şifoneze" din lipsă de spaţiu, Charles a plătit 12.500 de euro pentru modificarea automobilului.

Presa britanică a precizat însă că suma necesară modificării elegantului automobil Rolls-Royce (pe care Charles l-a primit cadou de la bunica sa, în 2002) a fost achitată în totalitate şi în exclusivitate de prinţ.

Acesta a luat decizia de a schimba aspectul maşinii pentru a menaja "podoabele" soţiei sale după ce Camilla s-a plâns de spaţiul insuficient din spatele maşinii, care ar fi obligat-o să stea "într-o poziţie incomodă".

Surse din palatul regal susţin că ştirea publicată de presa britanică mondenă este "ridicolă", întrucât elegantul (dar old fashion) Rolls-Royce "este cât se poate de confortabil". Această extravaganţă nu va fi plătită din buzunarul contribuabilului britanic, ţine să asigure "Daily Mail", care ia în derâdere totodată "monstruoasele pălării" ale Camillei.

"Regina" pălăriilor ridicole

De altfel, apetitul Ducesei de Cornwall pentru "scufiţe" care de care mai excentrice a fost deseori ironizat de publicaţiile din Albion. Pălăriile Camillei nu se bucură de succes în rândul ziariştilor britanici, chiar dacă ele sunt concepute şi realizate de cele mai pres-tigioase case de modă. "Un fazan turtit pe cap" a fost des-crisă pălăria pe care Camilla a purtat-o la sosirea lui Nicolas Sarkozy în Marea Britanie, în primăvara acestui an.

Pălăria din ziua nunţii, apreciată pe jumătate

Aranjamentul de egrete pe care Camilla l-a purtat la 8 aprilie 2005, ziua în care s-a căsătorit cu prinţul Charles, a fost conceput de Philip Treacy, cunoscut pentru creaţiile sale de gen preluate de Karl Lagerfeld sau Chanel. A fost una dintre puţinele ocazii când jurnaliştii mondeni au descris în termeni apreciativi accesoriul vestimentar al "miresei".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite