Charles şi Camilla, în prag de divorţ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încurcata poveste de dragoste dintre moştenitorul tronului Marii Britanii şi Ducesa de Cornwall pare să fi ajuns într-un punct mort Prinţul Charles şi cea de-a doua soţie a sa, Camilla,

Încurcata poveste de dragoste dintre moştenitorul tronului Marii Britanii şi Ducesa de Cornwall pare să fi ajuns într-un punct mort

Prinţul Charles şi cea de-a doua soţie a sa, Camilla, s-au separat de la sfârşitul lui martie. El îi reproşează că nu are o atitudine "regală", iar ea - că o neglijează.

O ştire prezentată de presa mondenă americană şi preluată de cotidianul italian "La Stampa" face înconjurul lumii: prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, ar fi pe punctul de a divorţa de Camilla, femeia pentru care s-a despărţit, în 1996, de cea care a fost supranumită "prinţesa inimilor", Lady Diana.

Deocamdată, Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului de Wales, păstrează tăcerea asupra separării celor doi, neconfirmând, dar nici nedezminţind informaţia. Cu toate acestea, "surse regale" citate de publicaţiile americane susţin că, în ultima perioadă, certurile dintre cei doi s-au înmulţit şi că, de la sfârşitul lunii martie, ei trăiesc complet separat. "Respectă însă protocolul şi obligaţiile publice, pentru a masca trista situaţie a mariajului lor", mai susţin aceleaşi surse, citate şi de "La Stampa".

"Ai fost cea mai mare greşeală a vieţii mele"

Reproşurile multiple pe care şi le fac Charles şi Camilla au ca punct de plecare modul diferit în care ei percep obligaţiile presupuse de statutul de cuplu princiar.

Ducesa de Cornwall nu pare să se fi adaptat protocolului rigid de la curtea regală, învinuindu-l pe Charles că preferă să îşi respecte toate întrunirile oficiale (circa 200 pe an) decât să petreacă mai mult timp împreună. "Ai fost cea mai mare greşeală a vieţii mele", i-ar fi spus Charles Camillei într-un acces de furie recent, reproşându-i totodată că nu are "stil".

Apropiaţii cuplului, deşi încearcă să bagatelizeze situaţia tensionată, recunosc totuşi că, de cel puţin trei luni încoace, ducesa de Cornwall îşi petrece mai mult timp la "Ray Mill", vila de vacanţă pe care a achiziţionat-o după divorţul de Andrew Parker Bowles, decât alături de Charles. Presa americană mai comentează că, dacă intenţionează să domnească măcar o zi, prinţul nu îşi poate permite luxul unui al doilea divorţ.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite