Cecilia se mărită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta primă doamnă se căsătoreşte cu Richard Attias, bărbatul acuzat că a ruinat mariajul ei cu Nicolas Sarkozy Cecilia Ciganer-Albeniz (52 de ani), fosta soţie a preşedintelui

Fosta primă doamnă se căsătoreşte cu Richard Attias, bărbatul acuzat că a ruinat mariajul ei cu Nicolas Sarkozy

Cecilia Ciganer-Albeniz (52 de ani), fosta soţie a preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, se mărită în această lună, la New York, cu omul de afaceri franco-american Richard Attias. Anunţul a fost făcut de către Casa de Modă Versace, care va realiza vestimentaţia cuplului. Potrivit publicaţiei franceze "Point et Vue", căsătoria va fi discretă.

Deşi se zvonea că Cecilia Ciganer se va căsători înaintea lui Sarko, iată că nunta ei va avea loc abia la 22 martie a.c. Căsătoriţi în octombrie 1996, cei doi s-au despărţit temporar în 2005, după ce toată lumea a aflat de relaţia fostei doamne Sarkozy cu publicitarul Richard Attias.

"Am întâlnit pe cineva, m-am îndrăgostit şi am plecat", a explicat Cecilia, anul trecut, pentru o publicaţie franceză. În vederea campaniei electorale în care fostul ei soţ urma să se implice, dar şi din cauza "bombardamentului" mediatic la care au fost supuşi, Cecilia şi Nicolas s-au împăcat. Revenirea în cuplu a soţiei infidele a fost orchestrată pentru mass-media în timpul unei vizite în Guyana, la sfârşitul lunii iunie 2006.

Cameramanii şi fotografii au putut să-i surprindă în voie pe cei doi, aflaţi la bordul unei bărci. După ce s-a întors acasă, Cecilia a fost foarte discretă, hotărând să nu apară în public la niciunul din mitingurile electorale ale fostului soţ.

Cecilia Ciganer are deja trei copii

Cecilia şi Sarko au divorţat la 18 octombrie 2007, după nouă ani de căsnicie. Cei doi au împreună un fiu, Louis, în vârstă de 10 ani. Nicolas Sarkozy mai are doi fii dintr-un mariaj cu o corsicană. Cecilia Ciganer-Albeniz, fiica lui Andrei Ciganer (născut la Bălţi, Republica Moldova), mai are două fiice dintr-o primă căsătorie.

La 2 februarie, când preşedintele francez îşi sărbătorea căsătoria cu fostul top model italian Carla Bruni, Cecilia a părăsit Franţa, pentru a-şi petrece weekendul în compania lui Richard Attias. Ea este o femeie ambiţioasă, care a avut multe de îndurat în viaţă. În copilărie, a avut probleme cardiace şi a fost operată pe cord deschis, la vârsta de 13 ani.

A studiat pianul, după care a urmat studii de drept la Universitatea Paris-II Assas. În acea perioadă a avut diverse servicii. În final a devenit manechin şi a abandonat cursurile universitare. Alesul inimii ei, Richard Attias, s-a născut în 1959 la Fes (în Maroc) şi este de profesie inginer.

Începând din mai 2005, el a început să fie descris în ziarele francofone drept "amantul Ceciliei", "bărbatul care se afla la originea problemelor conjugale ale lui Nicolas Sarkozy.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite