Cazul DSK: Mama-amantă, fiica- reclamantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe cale să scape de acuzaţiile de viol aduse de camerista newyorkeză, Dominique Strauss-Kahn (DSK) pierde teren în procesul intentat de jurnalista Tristane Banon. Aceasta din urmă îl acuză pe fostul şef al FMI că ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu ea, împotriva voinţei ei. Audiate în cazul Banon au fost trei femei din viaţa lui DSK: fosta sa soţie, Brigitte Guillemette, fiica lui Camille şi Anne Mansouret,

Povestea este cel puţin la fel de încurcată ca aceea petrecută în Hotelul Sofitel din New York în luna mai. Fosta nevastă a lui Strauss-Kahn, care a depus mărturie luni, este naşa ziaristei care îl acuză pe DSK de tentativă de viol. Mai exact, Tristane Banon (32 de ani) susţine că fostul şef al FMI ar fi încercat să o violeze, în februarie 2003, într-un apartament din Paris, unde se întâlniseră pentru un interviu. Strauss-Kahn spune că acuzaţiile jurnalistei sunt „imaginare", iar avocaţii săi au depus plângere împotriva lui Banon pentru denunţ calomnios la Parchetul din Paris.

Sex consimţit, dar brutal

Cazul a început să capete aerul unei telenovele în momentul în care mama ziaristei a mărturisit la audieri, fără să fie întrebată, că s-a culcat cu „agresorul" fiicei sale în anul 2000. „A fost un act sexual consimţit, dar extrem de brutal", a dezvăluit femeia în cadrul celor şase ore de audiere. Anne Mansouret a explicat că acesta a fost motivul pentru care a încercat cu succes să o convingă pe fiica sa să nu depună plângere împotriva lui DSK în 2003. Descrierea pe care i-o face „L Express" mamei ziaristei - „privire verde, fermecătoare şi colocvială, femeie de succes în comunicarea de lux, devenită femeie politică" - explică într-o oarecare măsură de ce a fost ispitit Strauss-Kahn să calce strâmb.

În patul de la birou

Partida de sex avută de mama jurnalistei (prietenă cu soţia de atunci a lui DSK, Brigitte Guillemette) cu acuzatul s-a consumat într-unul dintre birourile de la OCDE, unde Strauss-Kahn fusese numit consilier al secretarului general al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. Mansouret i-a povestit soţiei lui DSK ce i-a făcut acesta fiicei ei. Când nevasta l-a luat la întrebări, Strauss-Kahn i-ar fi răspuns simplu: „M-am culcat cu mama şi am cedat când am văzut fiica".

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite