Caz şocant de tortură în Filipine, în urma căruia o întreaga secţie de poliţie a fost suspendată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile din Filipine anchetează un caz de violenţă, după ce imagini în care un posibil hoţ este torturat de către un poliţist, au fost difuzate la televiziunea naţională.

În înregistrarea efectuată cu un telefon mobil, poate fi observat un bărbat dezbrăcat complet, întins pe podeaua secţiei de poliţie, în timp ce poliţistul trage brutal de o sfoară legată de organele genitale ale victimei.

Deşi nu sunt cunoscute informaţii cu privire la data efectuării înregistrării şi nici ce s-a întâmplat cu suspectul din imagini, şeful poliţiei din Manila i-a suspendat pe toţi poliţiştii de la secţia din capitala statului Filipine, unde se crede că s-a petrecut incidentul.

Acuzaţiile că poliţia s-ar ocupa cu tortura nu sunt o noutate în Filipine. Faptul că imaginile şocante au fost difuzate la televizor a provocat însă revoltă publică. Un poliţist în civil îl biciuieşte pe suspect şi, din când în când, smuceşte de o sfoară legată de penisul bărbatului, toate astea, sub privirile unui alt poliţist.

Şeful poliţiei naţionale a spus că faptele sunt dezgustătoare şi complet nefondate, conform BBC. Presupusul agresor a fost concediat şi riscă să fie acuzat penal. Toţi poliţiştii din secţie au fost suspendaţi, în aşteptarea finalizării anchetei.

Atenţie, imagini şocante!

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite