Câştig de 35 milioane de lire la loteria britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fabuloasa sumă de 35,4 milioane de lire, cel mai mare premiu al loteriei britanice, şi-a găsit câştigătorul în persoana Angelei Kelly, o poştăriţă care locuieşte lângă Glasgow.

Fabuloasa sumă de 35,4 milioane de lire, cel mai mare premiu al loteriei britanice, şi-a găsit câştigătorul în persoana Angelei Kelly, o poştăriţă care locuieşte lângă Glasgow. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost şocată când a aflat că numerele de pe biletul său coincid cu cele de jackpot, transmite Reuters. "Am simţit că leşin şi m-am aşezat pe scaun.

Încă nu îmi vine să cred ce s-a întamplat", a declarat ea. Kelly spune că, deocamdată, nu ştie ce va face cu banii, însă doreşte să cumpere o casă mai mare pentru fiul ei. Numerele norocoase au fost 23, 40, 42, 43 şi 49, iar "steluţele norocoase", 2 şi 6. Loteria a anunţat că premiul, cel mai mare câştigat până acum de un britanic, a atins acest prag pentru că au fost trei reportări consecutive. Recordul anterior era de 22.590.829 de lire, bani câştigaţi în 1995 de doi soţi care conduceau o firmă de termopane.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite