Căsătoria lui Sarko cu Carla Bruni e iminentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce cota de încredere a francezilor în preşedintele lor cunoaşte o pronunţată curbă descendentă, amorezat, acesta se pregăteşte să le ofere o nouă primă doamnă. Deşi

În timp ce cota de încredere a francezilor în preşedintele lor cunoaşte o pronunţată curbă descendentă, amorezat, acesta se pregăteşte să le ofere o nouă primă doamnă.


Deşi relaţia lor este încă "foarte fragedă", după cum apreciază presa franceză, Sarko şi Carla Bruni doresc să o oficializeze cu acte în regulă, data cea mai probabilă a căsătoriei fiind 8 februarie.

Deocamdată, Palatul Elysee nu comentează în niciun fel această informaţie. În schimb, o anchetă recentă arată că, faţă de luna decembrie, încrederea francezilor în preşedinte a înregistrat o pierdere de şapte procente, ajungând la 48%.


La doar câteva luni de la divorţul de Cecilia, Nicolas Sarkozy pare decis să se căsătorească pentru a treia oară, cotidianul "Le Journal du Dimanche" anunţând ca sigură data de 8 februarie pentru mariajul cu fosta cântăreaţă Carla Bruni. Potrivit publicaţiei amintite, Sarko i-ar fi dăruit deja un inel cu un diamant în formă de inimă, semnat Victoire de Castellane (creatoare de bijuterii la Casa Dior), în timp ce Carla Bruni i-a făcut cadou un ceas elveţian marca Patek Philippe.


Palatul Elysee tace cu încăpăţânare


De la vizita lor intens mediatizată, la începutul lunii decembrie anul trecut, în parcul Disneyland, Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy nu s-au mai despărţit, neascunzându-şi relaţia de ochii presei. Astfel, au fost fotografiaţi în Egipt, ţinându-se de mână la situl arheologic Luxor, sau în luxoasa localitate Sharm el-Sheik. Acum câteva zile, au fost date publicităţii fotografii cu ineditul cuplu plimbându-se în ruinele oraşului antic Petra.


Palatul Elysee nu a comentat informaţia conform căreia Sarko şi Carla (considerată de unii apropiaţi ai preşedintelui francez "un Don Juan la feminin") ar urma să se căsătorească la începutul lui februarie, existând temerea că această grabă nu este de bun augur. În plus, unii comentatori susţin că este puţin probabil ca un eventual mariaj să ducă la recâştigarea cotei de încredere pe care francezii nu i-au mai acordat-o lui Sarko în ultima lună. (Adina Şuteu)

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite