Carla Bruni, personaj de roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul iubit al Primei Doamne a Franţei a scris o carte autobiografică în care o descrie în culori sumbre Criticul literar Jean-Paul Enthoven îi provoacă noi neplăceri Carlei

Fostul iubit al Primei Doamne a Franţei a scris o carte autobiografică în care o descrie în culori sumbre

Criticul literar Jean-Paul Enthoven îi provoacă noi neplăceri Carlei Bruni-Sarkozy, femeia care l-a abandonat pentru a trăi o poveste de iubire cu fiul său, Raphael.

După ce sâmbăta trecută Franţa s-a delectat cu un interviu acordat presei de Cecilia Attias, cea de-a doua soţie a lui Nicolas Sarkozy, care a vorbit despre infernul prin care a trecut alături de preşedintele francez, iată că - în această săptămână - un nou scandal se profilează pe malul stâng al Senei, relatează "El Semanal Digital".

Enthoven, critic literar şi jurnalist, a publicat un roman la editura Grasset, intitulat "Ce que nous avons eu de meilleur"(Ce am avut mai bun) - în care Carla Bruni poate fi recunoscută în personajul "Lavinia", o italiancă rece şi fără inimă, obsedată de cumpărături.

Autorul, părăsit pentru fiul său

În vârstă de 59 de ani, Jean-Paul Enthoven a avut surpriza neplăcută de a se vedea abandonat de femeia iubită pentru propriul fiu, înainte ca aceasta să se mărite cu preşedintele Sarkozy.

Astăzi, autorul romanului este bunicul unicului fiu al Carlei pe nume Aurelian (de 7 ani), fructul dragostei ei cu profesorul de filosofie Raphael Enthoven.

Actuala Primă Doamnă a Franţei - la acea vreme fotomodel - a provocat chiar divorţul lui Raphael, care era căsătorit cu scriitoarea Justine Levy. Levy a scris şi ea o carte inspirată din cele întâmplate. În romanul său, Bruni este indentificată cu eroina "Paula", descrisă drept o "călugăriţă cu zâmbet de Terminator".

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite