Cântăreaţă libaneză, interzisă în Bahrain

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cântăreaţă libaneză foarte populară în Orientul Mijlociu, dar puţin cunoscută în Europa, a provocat mare vâlvă în Bahrain. Actriţă, cântăreaţă şi fotomodel, Haifa Wehbe

O cântăreaţă libaneză foarte populară în Orientul Mijlociu, dar puţin cunoscută în Europa, a provocat mare vâlvă în Bahrain. Actriţă, cântăreaţă şi fotomodel, Haifa Wehbe trebuia să susţină, ieri, cu ocazia Zilei Muncii, un concert în acest mic stat situat în Golful Bahrain, prelungire vestică a Golfului Persic, între Arabia Saudită la vest şi Qatar la est.

Parlamentul a aprobat însă o moţiune prin care s-a cerut urgent interdicţia show-ului pentru atitudinea provocatoare a vedetei şi costumaţiile ei sumare ce contravin legii islamice. "Sunt artistă, nu politiciană. Las politica în seama politicienilor şi îl las pe preşedintele nostru să ţină discursuri politice", a spus cântăreaţa, uitând că Libanul nu are preşedinte de peste şase luni, subliniază ziarul "Ya Liban".

În pofida asigurărilor date de organizatorii spectacolului că Wehbe se va îmbrăca decent şi va respecta tradiţiile Bahrainului, parlamentarii nu au vrut în ruptul capului să cedeze. Unul dintre deputaţi a ţinut să sublinieze că Haifa Wehbe "se foloseşte mai mult de limbajul trupului decât de voce".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite