Canabis cultivat în faţa clădirii Guvernului din Sofia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia bulgară a avut un şoc, după ce în urmă cu câteva săptămâni a început o campanie masivă împotriva cultivării canabisului. Zilele trecute a constatat că pe o peluză din

Poliţia bulgară a avut un şoc, după ce în urmă cu câteva săptămâni a început o campanie masivă împotriva cultivării canabisului.

Zilele trecute a constatat că pe o peluză din faţa clădirii guvernului de la Sofia creştea netulburată, printre flori, cânepa sălbatică. Descoperirea nu a fost făcută de organele de ordine, ci de populaţie. Oamenii au făcut fotografii cu inedita "cultură", le-au postat întâi pe net, apoi au anunţat şi poliţia, scria, ieri, presa bulgară.

Problema a fost însă rezolvată imediat, iar răul, tăiat scurt, "din rădăcini", a declarat cu umor un purtător de cuvânt guvernamental după ce a anunţat că plantele au fost smulse din locul în care creşteau.

În campania lansată, autorităţile au reuşit până acum să distrugă şase tone de canabis de pe terenuri şi grădini particulare, inclusiv din cea a unui preot, dar nu s-au gândit să examineze spaţiul din faţa clădirii guvernului.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite