Campanie pe Facebook: "O zi fără ştiri despre accidentul de la Smolensk"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

100.000 de utilizatori au susţinut iniţiativa "O zi fără ştiri despre accidentul de la Smolensk", care propunea ca în ziua de 3 februarie să nu fie publicate ştiri despre accidentul de la Smolensk.

În ciuda succesului de care s-a bucurat în rândul utilizatorilor de Facebook, propunerea a fost retrasă brusc de iniţiator, potrivit The News.pl

Aceasta nu este o reacţie la catastrofa aviatică, ci la faptul că subiectul este practic omniprezent, şi-a exprimat părerea sociologul Dominik Batorski.

Mă întreb dacă frenezia presei privind catastrofa de la Smolensk se va încheia vreodată, a declarat organizatorul evenimentului, Piotr Stohnij.

"Iniţiativa a devenit parte a jocurilor politice şi sociale", a argumentat Stohnij, vorbind de o "manipulare" în scopuri politice şi justificând astfel retragerea propunerii, comentează site-ul de ştiri polonez.

Aeronava Tupolev-154 s-a prăbuşit, pe 10 aprilie 2010, lângă Smolensk, în vestul Rusiei. Toţi cei 96 de ocupanţi ai aeronavei prezidenţiale, printre care preşedintele Lech Kaczynski, soţia acestuia şi alţi oficiali polonezi, au murit.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite