Camilla, soţia prinţului Charles, este victimă a sindromului Diana?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă continuă speculaţiile privitoare la criza conjugală prin care ar trece prinţul Charles şi Camilla. Proverbul "căsătoria este mormântul iubirii" a devenit valabil şi în cazul

Presa mondenă continuă speculaţiile privitoare la criza conjugală prin care ar trece prinţul Charles şi Camilla. Proverbul "căsătoria este mormântul iubirii" a devenit valabil şi în cazul moştenitorului tronului britanic şi al iubitei sale Camilla, pentru care s-a despărţit de Diana, remarcă tabloidele britanice.

"Divergenţă profundă de vederi"

Potrivit "Daily Mail", unii membri din personalul de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului de Wales, s-ar fi simţit jenaţi de certurile conjugale dintre Charles şi Camilla. La origini ar fi "o profundă divergenţă de vederi": în timp ce Charles (60 de ani) se pregăteşte să succeadă m amei sale, regina Elisabeta, Camilla (61 de ani) vrea să-şi trăiască viaţa. În plus, ea ar fi nemulţumită de "proastele apucături" de "copil răsfăţat" ale soţului, prea exigent, maniac şi mult absent de la domiciliul conjugal. Observatorii cei mai pesimişti văd în această atitudine un remake al sindromului Diana, din vremea când Lady Di se plângea că era neglijată de soţ.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite