VIDEO Cainele unui soldat american refuză să plece de lângă sicriul stăpânului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câinele soldatului american Jon Tumilson rămâne fidel stăpânului său şi dincolo de moarte. Labradorul, pe nume Hawkeye, a refuzat să plece de lângă sicriul proprietarului său, pe toată durata funeraliilor.

Soldatul american Jon Tumilson a fost ucis pe 6 august în Afganistan, în urma atacului insurgenţilor talibani. Peste 1.500 de oameni au venit sa îi aducă acestuia un ultim omagiu. Cu toţii au fost impresionaţi de labradorul Hawkeye, cainele soldatului, care nu s-a ridicat de lângă sicriul stăpânului său.

În timpul funeraliilor, care a avut loc în Iowa, câinele s-a aşezat  în faţa sicriului proprietarului său şi a ramas acolo până la înmormântare, relatează Huffington Post.

O fotografie înduioşătoare, făcută publică de verişoara soldatului, îl arată pe Hawkeye stând nemişcat în faţa sicriului soldatului american.
De altfel, pe sicriul soldatului, familia a pus o fotografie în care acesta îşi îmbrăţişa câinele de care era nedespărţit.

Jon Tumilson avea 35 de ani când a fost ucis pe 6 august, împreună cu alţi 22 de soldaţi americani, după ce elicopterul în care se aflat a fost bombardat de insurgenţii talibani.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite