CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul prezervativ pentru telefon Se potriveste tuturor marimilor si asigura un contact protejat. Este vorba despre noua inventie a francezilor: prezervativul pentru telefoanele publice.

Primul prezervativ pentru telefon
Se potriveste tuturor marimilor si asigura un contact protejat. Este vorba despre noua inventie a francezilor: prezervativul pentru telefoanele publice. "Preserphone", cum a fost numit dispozitivul, impiedica infectarea cu boli ca herpesul ori tuberculoza prin atingerea receptorului de la telefonul public. Inventia este de fapt o placuta, care se atasaza receptorului si care contine o pastila, care inlatura mirosurile neplacute si distruge bacteriile si virusii. Spre deosebire de prezervativul obisnuit, acesta se poate refolosi, fiind valabil doua luni.

Vancouver, gazda JO 2010, sub asaltul ursilor
Zeci de ursi negri au luat cu asalt periferia metropolei canadiene Vancouver, fortandu-i pe organizatoii JO 2010 sa ia masuri de protectie a muncitorilor care lucreaza la viitoarele baze sportive. De la inceputul verii, autoritatile au primit peste 1200 de apeluri semnaland prezenta musafirilor nepoftiti pe pantele impadurite ce domina oceanul, in North Vancouver. Adica, de patru ori mai multe ca in 2004, considerat pana acum anul record. Iar situatia se repeta si in alte zone ale orasului. Organizatorii Jocurilor Olimpice stiu foarte bine ca mai multe locuri alese pentru desfasurarea competitiei sunt si teritoriile de predilectie pentru ursi.

Scorpionul din tramvai
Un pasager insolit s-a strecurat, sambata, intr-un tramvai din orasul elvetian Basel. Atingerea discreta pe care a simtit-o o pasagera pe picior s-a dovedit, spre groaza acesteia, un scorpion. Femeia a alertat vatmanul care a evacuat pe loc tramvaiul. Chemati la fata locului, politistii au cautat scorpionul, fara succes insa. Ca urmare, podeaua vagonului respectiv va fi demontata pentru a se da de urma intrusului veninos. Daca nu va fi gasit nici acolo, reprezentantii transportului public din Basel vor apela la serviciile unei firme specializate in dezinsectii. Pentru moment, politia face presupuneri asupra modului in care a ajuns scorpionul in tramvai.

Cameron Diaz, despagubita de "The Sun"
Actrita Cameron Diaz a primit despagubiri substantiale din partea ziarului "The Sun", care a publicat un articol in care se afirma ca ea ar avea o relatie cu un barbat casatorit. In varsta de 32 de ani, Diaz a dat in judecata News Group Newspapers, care editeaza tabloidul britanic "The Sun", pentru articolul publicat in martie 2005. In urma unei investigatii, "The Sun" a recunoscut ca afirmatiile din articol erau "in intregime neadevarate si lipsite de orice substanta". Cameron Diaz, care a castigat de curand si un proces cu un fotograf pe care l-a acuzat de santaj, are o relatie de mai mult timp cu Justin Timberlake.

O irlandeza a castigat 115 milioane de euro la Euro Millions
O irlandeza a pulverizat recordul in materie de castiguri la loteria Euro Millions, fiind singura care a tras biletul cu toate cele cinci numere norocoase si cele doua stele corecte, a anuntat, sambata, loteria nationala irlandeza. Castigatoarea, Dolores McNamara, va intra in posesia sumei de 115.436.126 de euro. Ea locuieste in sud-vestul Irlandei, la Gallyowen, si a batutut recordul detinut pana in prezent de un elvetian, care castigase, in aprilie 2005, 64 milioane de euro. Euro Millions, prima loterie europeana, a fost lansata la 13 februarie 2004 de catre Franta, Spania si Marea Britanie. Ulterior, acestora li s-au alaturat Luxemburgul, Belgia, Portugalia, Irlanda, Austria si Elvetia. Potrivit radioului public irlandez RTE, Dolores a aflat ca a devenit milionara vineri seara, pe cand era intr-un bar. Imediat, ea s-a dus la politie, pentru a cere ca biletul castigator sa fie depus intr-un loc pazit. Politistii si-au declinat competenta, dar au sfatuit-o sa se adreseze bancherului sau. McNamara le-a urmat sfatul si, pana la validarea biletului castigator, l-a depus in seiful bancii.

Christina Aguilera are cel mai sexy videoclip din istorie
Videoclipul cantaretei Christina Aguilera pentru piesa "Dirrty" a fost votat drept cel mai sexy din istorie. Videoclipul, a carui actiune se petrece intr-un ring de box, a starnit controverse atunci cand a fost lansat, din cauza naturii sale foarte explicite, dar se pare ca publicului i-a placut. "Call On Me" al lui Eric Prydz, in care aparea un grup de femei la o ora de aerobic, a ocupat locul al doilea in top 100 al celor mai sexy videoclipuri din toate timpurile, realizat de FHM Music TV. "Dirrty" emana sex appeal de la inceput pana la sfarsit. "Christina este una dintre cele mai sexy femei din muzica. A fost greu pentru public sa decida, dar cred ca foarte putini ar contesta castigatorul sondajului", a spus Vikki Timmons, purtatoare de cuvant a FHM Music TV. Sondajul a fost realizat online, numarul celor care au votat fiind de peste 150.000.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite