CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gelozie extrema la varsta a treia O batrana in varsta de 73 de ani este acuzata ca si-a impuscat sotul de 69 de ani intrucat a fost foarte convinsa ca acesta a contractat o boala venerica dupa o

Gelozie extrema la varsta a treia
O batrana in varsta de 73 de ani este acuzata ca si-a impuscat sotul de 69 de ani intrucat a fost foarte convinsa ca acesta a contractat o boala venerica dupa o aventura amoroasa cu una dintre vecine. Mollie Hardbarger din Auburn si-a impuscat partenerul de viata in abdomen cu o pusca de calibrul 22. Potrivit purtatorului de cuvant al politiei locale, barbatul se afla intr-o stare critica la spitalul St. Joseph din Parkersburg.

Orbita de un sarut
O femeie de serviciu din Australia a dat in judecata un hotel, sustinand ca a orbit in urma unui sarut primit din partea unui jucator de fotbal din Uruguay. La data de 19 noiembrie 2001, cand a fost sarutata, Louise Kelsey, in varsta de 58 de ani, lucra la hotelul Park Hyatt din Melbourne. Jucatorul de fotbal care a sarutat-o pe femeie facea parte din echipa de fotbal a Uruguayului, care era cazata la hotel si care urma sa joace impotriva Australiei pentru calificarile la Campionatul Mondial. Femeia sustine ca jucatorul a flirtat cu ea, spunandu-i ca are ochi foarte frumosi, dupa care a luat-o in brate si a sarutat-o fara voia ei. Ea a declarat in fata tribunalului ca incidentul i-a agravat boala de care suferea, nistagmus - afectiune care cauzeaza miscarea involuntara a globului ocular. Avocatii hotelului nu contesta ca incidentul a avut intr-adevar loc, insa ei citeaza afirmatiile unui medic, care a precizat ca acel sarut trebuie sa fi fost "cel mai puternic sarut din istorie", daca a reusit sa cauzeze orbirea celei care l-a primit.

Mercedesul, prea fragil pentru soferii cu gabarit depasit
Un tribunal din Germania a hotarat ca firma producatoare de autoturisme Mercedes trebuie sa anuleze contractul de leasing al unui barbat, care se pare ca este prea gras pentru a conduce luxoasa masina. Mercedes refuzase sa-l elibereze pe barbat de obligatia de a mai plati ratele pentru cumpararea automobilului S-320 CDI, argumentand ca numeroasele defectiuni tehnice cauzate de greutatea soferului nu reprezinta un motiv pentru ruperea contractului. Totusi, un tribunal din Stuttgart i-a dat dreptate clientului, hotarand ca masina ar fi trebuit sa suporte greutatea acestuia. Frank S. cantareste 160 de kilograme, adica dublu fata de un sofer normal. "Mi-au spus ca sunt prea gras pentru masina, intrucat scaunul se rupsese deja. Abia daca incapeam in fata volanului. Apoi, a trebuit sa duc masina la reparat de 13 ori pentru 21 de defectiuni diferite, in primii 20.000 de kilometri", a declarat castigatorul procesului.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite