Bush, salvat de curcubeul de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american, George W. Bush, a reuşit să evite încă o situaţie stânjenitoare vorbind despre curcubeul de la Bucureşti. După ce a susţinut un discurs despre

Preşedintele american, George W. Bush, a reuşit să evite încă o situaţie stânjenitoare vorbind despre curcubeul de la Bucureşti.

După ce a susţinut un discurs despre preţurile-record la petrol şi despre mijloacele pentru reducerea dependenţei energetice a Statelor Unite, liderul de la Casa Albă şi-a invitat auditoriul, personalul companiei Euclid, să îi pună întrebări. Din circa 500 de persoane prezente, doar o mână s-a ridicat timidă. "Associated Press" notează că nu este clar dacă Bush a observat persoana respectivă sau s-a ferit de întrebări indiscrete.

Aşa că a trecut la planul B: întâmplări interesante din perioada celor două mandate prezidenţiale. Aşa că a recurs la una dintre poveştile favorite - apariţia curcubeului în timpul vizitei în România, din 23 noiembrie 2002.

Preşedintele american le-a spus celor care-l ascultau că apariţia curcubeului a avut o semnificaţie aparte pentru el. "A fost un semn că libertatea este frumoasă". "Îmi amintesc că am spus atunci: <> ", a mai afirmat Bush.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite