Bush, împreună cu familia şi câinele Barney, în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Locatarii de la Casa Albă au petrecut Crăciunul în familie. Vacanţă de sfârşit de an, în Texas. Ieri, preşedintele american, George W. Bush, s-a îmbarcat la bordul avionului Air Force

>> Locatarii de la Casa Albă au petrecut Crăciunul în familie.

Vacanţă de sfârşit de an, în Texas. Ieri, preşedintele american, George W. Bush, s-a îmbarcat la bordul avionului Air Force One, împreună cu familia şi câinele Barney, pentru a ajunge la ranch-ul din Crawford. În timpul călătoriei, liderul de la Casa Albă a semnat un proiect de lege pentru finanţarea războiului din Irak şi asigurarea activităţii agenţiilor guvernamentale până în septembrie.

Familia prezidenţială americană, compusă din pre-şedintele George W. Bush, soţia, Laura, cele două fiice,
Jenna şi Barbara, şi mama-soacră Jenna Welch au călătorit ieri de la Baza Andrews (Maryland) până în statul Texas. Ei au plecat de la reşedinţa din Camp David, unde au sărbătorit Crăciunul, spre ranch-ul din Crawford pentru a-şi petrece vacanţa de sfârşit de an.

În impozanta reşedinţă situată la circa o sută de kilometri nord-vest de Washington au mai fost prezenţi - în 25 decembrie - unul dintre fraţii preşedintelui, Marvin, şi sora lor, Doro Bush Koch. De pe masa festivă nu au lipsit friptura de curcan cu garnitură de porumb, mazăre şi cartofi, salata de fructe şi tarte tradiţionale cu ciocolată.

Cu prilejul Crăciunului, membrii familiei Bush şi-au oferit cadouri unii altora. Darurile care s-au făcut anul acesta au fost "mai degrabă practice". Preşedintele i-a oferit soţiei o geantă şi o tavă de argint, iar Laura i-a oferit soţului o jachetă specială de iarnă pentru a merge cu bicicleta la munte. Cele două fiice au primit de la părinţi obiecte utile pentru apartamentele lor. De Anul Nou, familia Bush se va întoarce la Casa Albă. (Arina Avram)

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite