Bunicul Carlei Bruni se însoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 88 de ani, George Remmert va avea nevastă de 67 de ani Localitatea italiană Caselle aşteaptă cu interes nunta bunicului octogenar, la care sunt aşteptaţi Nicolas Sarkozy şi

La 88 de ani, George Remmert va avea nevastă de 67 de ani

Localitatea italiană Caselle aşteaptă cu interes nunta bunicului octogenar, la care sunt aşteptaţi Nicolas Sarkozy şi nepoata Carla

Lunea viitoare, antreprenorul George Remmert (88 de ani), bunicul Carlei Sarkozy, îşi uneşte destinele cu milaneza Carla Silvestri, 67 de ani. Cununia va avea loc în orăşelul Caselle Torinese din regiunea Piemont (nord-vestul Italiei). Evenimentul suscită curiozitatea şi atenţia celor aproape 17 mii de locuitori ai aşezării, dar şi a presei de scandal din întreaga lume.

Ştirea descinderii cuplului prezidenţial francez a fost aparent confirmată prin apariţia unor emisari ai Palatului Elysee, miercuri după-amiaza, la Caselle Torinese, care au verificat măsurile de securitate de la faţa locului.

Sarko, în relaţii bune cu familia Carlei

Contactată de jurnalişti, mama Carlei, Marisa Bruni Tedeschi, a ezitat să confirme că fiica şi ginerele său vor merge la nunta din Italia.

Ceremonia va avea loc la Palatul Mosca, iar petrecerea se va desfăşura la vila Bellotta, unde locuieşte George Remmert. Fiul său, Maurizio, 61 de ani, este tatăl adevărat al Carlei. Ea a descoperit acest lucru în 1996, după moartea tatălui adoptiv.

Maurizio Remmert a fost în România

Între Nicolas Sarkozy şi Maurizio Remmert există deja o relaţie de prietenie, socrul însoţindu-l pe preşedintele francez în vizita recentă pe care a făcut-o în România. Nunta va prilejui o reîntâlnire a întregii familii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite