Blondele iau cu asalt Kremlinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recent, pe scena politică din Rusia a apărut o nouă formaţiune. Este vorba de Partidul blondelor, care îşi propune, la modul cel mai serios, să-şi prezinte propriul candidat la viitoarele

Recent, pe scena politică din Rusia a apărut o nouă formaţiune. Este vorba de Partidul blondelor, care îşi propune, la modul cel mai serios, să-şi prezinte propriul candidat la viitoarele alegeri prezidenţiale din 2012. Secretarul general este Marina Voloşinova, o economistă (brunetă, dar "blondă pe dinăuntru", după cum mărturiseşte) de 39 de ani.

Ea susţine că partidul pe care îl conduce va fi singurul care se va ocupa la scară largă de adevăratele probleme ale femeilor din Rusia, începând cu lipsa locurilor de muncă şi ajungând la dificultatea de a împăca rolul de mamă cu cel de angajat. Până în prezent, circa 5.000 de persoane s-au înscris în noua formaţiune.

Pentru a-i face publicitate, Voloşinova a atras şi personaje faimoase, astfel că din Partidul blondelor fac deja parte jucătoarea de tenis Maria Şarapova, guvernatorul oraşului Sankt-Petersburg, Valentina Matvienko. Deşi nu o spune, Voloşinova intenţionează să dea marea lovitură obţinând sprijinul "primei blonde" a ţării, respectiv Svetlana Medvedeva, soţia actualului preşedinte rus, cunoscută pentru implicarea ei în ceea ce priveşte procesul educaţional.

La fel, Voloşinova este convinsă că va reuşi să adune şi cele două milioane de semnături necesare pentru a-şi lansa propriul candidat la viitoarele alegeri prezidenţiale.

2 milioane de semnături sunt necesare pentru ca Partidul blondelor să poată participa la prezidenţiale

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite