Berlusconi, speriat că va fi ucis de Gaddafi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Viaţa mea şi cele ale copiilor mei sunt în pericol. Ştiu din surse sigure că Gaddafi a ordonat să fiu ucis", a declarat premierul italian Silvio Berlusconi, informează Corriere della Sera.

După ce în luna martie premierul italian nu a fost de accord ca Roma să participe la operaţiunea militară a NATO din Libia, se teme acum de răzbunarea colonelului Muammar Gaddafi. Berlusconi spune că a aflat din anumite surse că liderul libian a ordonat să fie omorât.

Premierul nu a specificat însă, din ce surse deţine această informaţie, dar a reamintit că la Tripoli au fost afişe mari înfăţişându-l pe el şi pe Gaddafi dându-şi mâna, iar intervenţia italiană în campania NATO a fost interpretată ca o trădare. "Din cel mai bun prieten am devenit cel mai rău duşman", a constatat Berlusconi.

Corriere dela Sera notează că premierul italian părea foarte afectat când a făcut aceste declaraţii.Berlusconi părea că îi este teamă, dar în acelaşi timp părea şi înfuriat de faptul că relaţiile cu Libia s-au înrăutăţit. El a spus că i-a avertizat pe partenerii internaţionali că operaţiunea din Libia nu va fi deloc uşoară.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite