Beat criţă, un sârb a omorât un rechin cu fundul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de origine sârbă a devenit erou în Egipt, după ce a omorât, din greşeală, un rechin care în ultimele săptămâni a terorizat turiştii din staţiunea egipteană Sharm el-Sheikh.

UPDATE Ştirea s-a dovedit a fi falsă.

Aflat într-o stare avansată de ebrietate după o petrecere, Dragan Stevic a vrut să-şi impresioneze prietenii, cu o săritură de pe o trambulină. Sârbul a reuşit mai mult decât atât: a ajuns subiect de ştire în întreaga lume, după ce a aterizat cu posteriorul, pe capul unui rechin, omorându-l.

"Dragan s-a urcat pe trambulină şi mi-a dat să-i ţin berea, luându-şi avânt pentru salt, numai că nu a împroşcat cu apă atât de mult pe cât ne-am fi aşteptat", a povestit prietenul sârbului.

Bărbatul a aterizat cu fundul direct pe capul rechinului, lovitură ce i-a fost fatală celui din urmă, după cum informează Pravda.ru. Cum era însă prea beat, Stevic nu-şi aminteşte să fi omorât rechinul. El le-a povestit prietenilor că apa nu a fost "prea moale" şi că s-a rănit la gleznă. Stevic a fost spitalizat cu diagnosticul "intoxicaţie alcoolică şi luxaţie de gleznă". O confirmare oficială însă, că sârbul chiar a omorât rechinul, nu există deocamdată.

În ultima lună, mai mulţi turişti au căzut victime atacurilor unor rechini ce înotau în apele din jurul staţiunii egiptene Sharm el-Sheikh.

Citiţi şi:

Un turist a fost ucis de rechin în Egipt

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite