Barack Obama a jucat un meci de baschet cu George Clooney şi Tobey Maguire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Barack Obama a jucat vineri dimineaţa un meci de baschet împreună cu George Clooney, înainte să plece din Los Angeles, după ce cu o seară înainte a participat la un dineu pentru susţinerea campaniei sale, la domiciliul actorului, a anunţat un oficial de la Casa Albă, relatează AFP.

Potrivit acestui oficial, care a solicitat protecţia anonimatului, Obama s-a dus vineri în zori pe un teren de baschet din apropierea hotelului unde a fost cazat, la Beverly Hills (la vest de Los Angeles) şi a jucat un meci la care a participat nu doar cu Clooney, ci şi actorul care a interpretat rolul lui Spider Man, Tobey Maguire. Clooney a jucat în rolul unui alt supererou, Batman, la sfârşitul anilor '90.

Cuceritorul de inimi din serialul "ER", în vârstă de 51 de ani, l-a primit joi seara pe Obama şi 150 de invitaţi în grădina proprietăţii sale de pe dealurile de la Hollywood.

Fondurile-record colectate la acest dineu, de aproape 15 milioane de dolari, au fost oferite campaniei în vederea realegerii preşedintelui în exerciţiu.

Întrebat de un jurnalist despre rezultatul meciului, la finalul vizitei sale la Reno (Nevada, vest), vineri la prânz, unde a vorbit despre sectorul imobiliar, Obama a răspuns că "George şi cu mine am câştigat amândoi". "Toată lumea a câştigat, deoarece nimeni nu a fost rănit", a glumit Obama, care a avut nevoie de puncte de sutură la buză, la sfârşitul lui 2010, în urma unui meci de baschet în cursul căruia un adversar l-a lovit accidental cu cotul, transmite Mediafax.

În discursul său de joi seara acasă la Clooney, preşedintele Statelor Unite l-a provocat pe amfitrionul său la un meci de baschet, spunând despre el că "acest tip se laudă că este bun la baschet de cînd îl ştiu".

De asemenea, el l-a lădat pe actor, atribuindu-i meritul succesului financiar al acestui "eveniment de campanie". "Am recuperat mulţi bani, pentru că toată lumea îl iubeşte pe George", a declarat el.

Oamenii "mă iubesc, dar îl adoră" pe George Clooney, a adăugat Obama, făcându-i să râdă pe participanţii reuniune. Ţn afară de Tobey Maguire, la eveniment au mai participat actorii Jack Black, Billy Crystal, Robert Downey junior, Salma Hayek şi Barbra Streisand, dar şi creatoarea de modă Diane Von Furstenberg.

După escala la Reno, Obama urma să se întoarcă, vineri seara, la Washington.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite