Avertisment din Israel: "România poate fi atinsă de o rachetă lansată din Iran"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iranul este o ameninţare nu numai pentru Israel, ci pentru toată comunitatea internaţională. O rachetă lansată din Iran poate lovi toate ţările din sud-estul Europei, inclusiv

Iranul este o ameninţare nu numai pentru Israel, ci pentru toată comunitatea internaţională.

O rachetă lansată din Iran poate lovi toate ţările din sud-estul Europei, inclusiv România.

De aceea, Bucureştiul, împreună cu toate ţările europene şi cu Statele Unite, trebuie să contracareze prin măsuri ferme, inclusiv sancţiuni economice, pericolul pe care-l reprezintă eventuala armă atomică iraniană, a declarat Majalee Whbee, adjunct al ministrului israelian de externe, la o întâlnire cu ziariştii români, la ambasada Israelului din Bucureşti.

Domnia sa a explicat că Israelul nu-şi va asuma singur sarcina de a soluţiona problema iraniană în favoarea comunităţii internaţionale.

Vizita lui Majalee Whbee are loc în condiţiile în care Israelul marchează 60 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte cu România, o colaborare excelentă pe multiple planuri când în ţara noastră se află mii de investitori israelieni.

Diplomatul israelian a declarat că în convorbirile pe care urmează să le aibă cu ministrul român de externe şi cu alte oficialităţi va solicita sprijinul României pentru poziţia israeliană în forurile internaţionale, în primul rând în Uniunea Europeană.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite