Aterizare de urgenţă din cauza ciupercilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un Boeing 737-800 al companiei low-cost irlandeze Ryanair, care realiza o cursă Budapesta-Dublin, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă la Frankfurt, din cauza unui pachet cu ciuperci

Un Boeing 737-800 al companiei low-cost irlandeze Ryanair, care realiza o cursă Budapesta-Dublin, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă la Frankfurt, din cauza unui pachet cu ciuperci congelate.

Un pasager a pus pachetul într-un spaţiu destinat bagajelor de mână. Dezgheţându-se, sosul ciupercilor a început să curgă, murdărind un alt pasager.

Alergic la ciuperci, acesta a suferit o iritaţie acută a pielii şi a ţesutului conjunctival, astfel că echipajul a decis să aterizeze pe aeroportul Hahn, din Frankfurt, unde călătorul alergic a fost spitalizat. Ryanair a mutat apoi toţi pasagerii într-un alt avion pentrua-şi continua călătoria, întârziată cu o oră şi jumătate.

Avion ieşit de pe pistă

Un alt aparat Boeing, de data aceasta aparţinând companiei Air France, a fost implicat într-un incident, pe aeroportul din Montreal, ieşind de pe pistă la aterizare.

Din fericire, niciunul din cei 490 de pasageri şi 18 membri ai echipajului nu a fost rănit. Aparatul a rămas imobilizat între două piste, iar presa canadiană a spus că ar fi avut o problemă la trenul de aterizare. Air France a demarat o anchetă, în colaborare cu autorităţile locale, pentru a determina cauza incidentului.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite