Atentat cu maşină-capcană la Peshawar, în apropierea unor birouri HCR, soldat cu cel puţin doi morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin două persoane au fost ucise şi alte patru rănite luni dimineaţă, într-un atentat cu maşină-capcană comis în apropierea unui sediu ONU, situat în centrul oraşului Peshawar, au anunţat surse din cadrul poliţiei, relatează AFP.

"Potrivit primelor informaţii, un vehicul cu o bombă în interior a staţionat lângă bordura drumului, la aproximativ 25 de metri de birourile HCR, şi a explodat. Nu cunoaştem încă natura explozivilor sau dacă bomba a fost declanşată de la distanţă", a declarat Umar Riaz, un oficial de rang înalt din cadrul poliţiei.

"Explozia s-a produs în apropierea unor birouri HCR (Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi) şi a unui cartier rezidenţial în care sunt instalaţi angajaţi ai Consulatului american şi birouri ale unor ONG-uri străine", a declarat o sursă din cadrul poliţiei, precizând că identitatea victimelor era încă necunoscută.

Un vehicul cu tracţiune integrală care se afla alături de maşina-capcană a fost distrus complet, iar alte două vehicule au fost avariate, potrivit unui jurnalist AFP aflat faţa locului.

În explozia unei maşini-capcană, vineri, într-o piaţă dintr-un cartier de periferie al oraşului Peshawar au fost ucise 12 persoane, iar alte aproximativ zece au fost rănite.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite