Atac asupra unei furgonete blindate. Trei persoane, împușcate mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia canadiană a emis, vineri, un mandat de arestare pentru a-l găsi pe un angajat al unei societăţi de transporturi de valori monetare, după ce trei colegi ai săi au fost împuşcaţi mortal în timpul unui atac asupra unei furgonete blindate, în Edmonton, din vestul Canadei, relatează AFP.

O a patra persoană a fost grav rănită, fiind transportată la spital.

Poliţia îl caută pe Travis Baumgartner, în vârstă de 21 de ani, angajat al unei societăţi de transport de valori monetare G4S, care ar fi trebuit să se afle alături de colegii lui la locul atacului, survenit în jurul miezului nopţii, în interiorul clădiri unei universităţi, în care se află un centru comercial şi reşedinţe universitare, a declarat şeful poliţiei din Edmonton, Rod Knecht, în timpul unei conferinţe de presă.

Tânărul, care a devenit oficial "suspect" în acest caz, este "extrem de periculos" potrivit poliţiei. "Populaţia trebuie să fie foarte vigilentă", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Edmonton, Scott Pattison.
Travis Baumgartner este bănuit că i-a ucis pe cei trei colegi ai săi şi că a încercat să îl ucidă şi pe un al patrulea.

Potrivit presei canadiene, maşina pe care o conducea suspectul a fost găsită într-un alt cartier din Edmonton, la puţin timp după atac.

Nu au fost date indicaţii despre conţinutul transportului, potrivit Mediafax.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite