Astrologii prevăd o "criză de sistem" în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce analiştii fac prognoze despre viitorul Rusiei după ce Vladimir Putin va părăsi fotoliul de la Kremlin, cunoscutul astrolog Pavel Globa şi-a prezentat ultimele previziuni politice

În timp ce analiştii fac prognoze despre viitorul Rusiei după ce Vladimir Putin va părăsi fotoliul de la Kremlin, cunoscutul astrolog Pavel Globa şi-a prezentat ultimele previziuni politice în presa de la Moscova. Globa, despre care se spune că a prevăzut otrăvirea preşedintelui ucrainean Viktor Iuşcenko, a declarat că Rusia va fi, în 2012, victima unei "crize de sistem". Astrologul susţine că salvarea Rusiei va veni din provincie, astfel încât criza se va încheia numai după ce capitala va fi mutată de la Moscova la Nijni Novgorod sau Samara. Cu toate acestea, Pavel Globa crede că cetăţenii ruşi vor fi nevoiţi să strângă cureaua până în 2019.

În ce priveşte viitorul apropiat, Globa a precizat că luna august nu va fi una ieşită din comun prin evenimentele sale, dar spre sfârşitul intervalului ruşii trebuie să se aştepte la unele neplăceri.

În ultimii ani, această perioadă s-a remarcat prin tot felul de dezastre, începând cu submarinul Kursk şi terminând cu drama de la Beslan, iar Globa crede că atât Rusia, cât şi alte ţări ar putea fi lovite de catastrofe în această lună. Astrologul rus nu s-a oprit cu previziunile numai la Rusia, ci a acoperit întreaga scenă interna-
ţională. Astfel, el a prezis viaţă lungă preşedintelui belarus Aleksandr Lukaşenko, desfăşurarea de baze militare în Azerbaidjan, război în Iran şi o nesfârşită "tracasare" între UE şi Rusia.

În privinţa Ucrainei, astrologul a promis că "vremurile tulburi" vor lua sfârşit peste şapte-opt ani, iar Iulia Timoşenko nu va ajunge preşedinte, deşi conducerea ţării va fi preluată, la un moment dat, de o femeie.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite