Americanii, îndemnaţi să scrie scrisori de dragoste pentru a salva Poşta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O senatoare americană le-a sugerat marţi americanilor, într-o audiere parlamentară, să le scrie scrisori celor dragi pentru a salva Poşta, care se confruntă cu dificultăţi financiare, relatează AFP.

"Eu cred că, dacă vom începe să exploatăm piaţa scrisorilor către cei dragi, vom fi uimiţi de ceea ce s-ar putea întâmpala de sărbători", a declarat Claire McCaskill, congresmen democrat din Missouri.

McCaskill s-a declarat convinsă de faptul că serviciul poştal nu este destinat, în continuare, unui declin fatal.
"Nu cred că trebuie să abandonăm ideea de a ne aşeza şi a scrie o scrisoare în care să ne aşternem pe hârtie gândurile, rugăciunile şi speranţele faţă de o fiinţă care ne este dragă, şi să facem totul în mod electronic începând de azi", a spus ea.
"Nu vreau să o lăsaţi baltă. Iar dacă veţi face acest lucru, veţi fi surprinşi de modul în care puteţi stabiliza serviciul clasic de poştă", a spus ea, adresându-se directorului Poştei, Patrick Donahoe.

Campanie publicitara

"Categoric, suntem de acord sută la sută", i-a răspuns el, anunţând că Poşta va lansa în această toamnă o campanie publicitară asupra "valorii corespondenţei ca legătură fizică" între corespondenţi.

"Mulţumesc, doamnă senator. Suntem deschişi oricărei sugestii, iar a dumneavoastră este formidabilă. Ar trebui să le scriem mai multe scrisori celor pe care-i iubim", a spus după aceea preşedintele Comisiei parlamentare, democratul Joe Lieberman.
"Vă voi sugera să faceţi un prim pas în acest sens, trimiţând una senatorului (Scott) Brown", a glumit el, referindu-se la un republican care urma să ia cuvântul.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite