Amemninţări cu moartea la adresa ambasadorului sirian al ONU

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul sirian la ONU, Bashar Jaafari, şi familia sa au fost ameninţati cu moartea, după acuzaţiile pe care presa le-a lansat la adresa lui.

În discursul susţinut în faţa Adunării generale a ONU, înainte de votul pentru o rezoluţie cu privire la Siria, Jaafari s-a declarat "mândru să apere interesele ţării sale împotriva oricărei conspiraţii", scrie Mediafax.

Însă, el a menţionat "mai multe ameninţări cu moartea" lansate împotriva sa de presa şi site-urile de Internet din Arabia Saudită, Qatar şi Statele Unite, trei state care au susţinut rezoluţia adoptată vineri.

"Presa din Arabia Saudită şi Qatar nu vizează doar ţara mea ci m-au luat personal drept ţintă ca şi pe membrii familiei mele, într-un mod imoral şi ruşinos", a acuzat acesta.

Conform lui Jaafari, emisiuni ale posturilor din Arabia Saudită şi Qatar au încercat să "păteze reputaţia membrilor familiei (sale), răspândind minciuni".

Ambasadorul sirian a mai precizat apoi pentru presă că a informat autorităţile americane cu privire la aceste ameninţări.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite