Albert de Monaco se însoară cu o înotătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Charlene Wittstock a fost campioană olimpică, dar şi "subiect" de pictoriale fierbinţi în "Sports Illustrated" Prinţul Albert de Monaco (50 de ani) se va căsători, în septembrie, cu

Charlene Wittstock a fost campioană olimpică, dar şi "subiect" de pictoriale fierbinţi în "Sports Illustrated"

Prinţul Albert de Monaco (50 de ani) se va căsători, în septembrie, cu fosta campioană olimpică la nataţie Charlene Wittstock (30 de ani), originară din Africa de Sud. Anunţul, apărut pe site-ul unei publicaţii franceze, a făcut furori în întreaga lume.

O fotografie a prinţului, care vineri împlineşte vârsta de 50 de ani, alături de iubita sa, Charlene Wittstock, în vârstă de 30 de ani, campioană olimpică, dar şi subiectul unor pictoriale fierbinţi în "Sports Illustrated", a fost postată on-line, pe prima pagină a revistei "Point de Vue".

Săptămânalul francez subliniază că, deşi data exactă a căsătoriei nu a fost fixată, două surse au confirmat că în Monaco se fac pregătiri pentru nunta regală, care va avea loc la sfârşitul verii. Presa l-a descris pe Albert drept un playboy, care a avut legături cu mai multe vedete, printre care s-au numărat Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Brooke Shields, Alicia Warlick sau Tasha de Vasconcellos.

De doi ani împreună

Deşi tatăl său, prinţul Rainier, a murit întristat că moştenitorul tronului nu s-a grăbit să se însoare, Albert a declarat că era hotărât să se căsătorească doar atunci când va găsi de cuviinţă. El a început să se afişeze împreună cu înotătoarea Charlene Wittstock în timpul Olimpiadei de iarnă din 2006 de la Torino.

La cea de-a 60-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, jurnaliştii au comparat apariţia lui Charlene pe covorul roşu cu cea din 1955 a lui Grace Kelly, mama lui Albert, sperând ca frumoasa sud-africană să aibă parte de aceeaşi soartă fericită ca a vedetei care a devenit soţia prinţului Rainier de Monaco. Ultima oară când Monaco a sărbătorit o nuntă regală a fost în 1956, când tatăl lui Albert s-a căsătorit cu actriţa americană.

Tatăl unui băieţel de culoare

Albert de Monaco are deja doi copii din relaţii pasagere. Jazmin Grace Rotolo (16 ani) a venit pe lume în urma unei aventuri pe care prinţul a avut-o cu chelneriţa americană Tamara Rotolo. Băieţelul de culoare Alexandre Coste (5 ani) este rodul unei relaţii cu o stewardesă din Togo, Nicole Coste. Potrivit regulilor de succesiune din principat, copiii, deşi recunoscuţi, nu pot ridica pretenţii la tron.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite