Afacerea L’Oreal: sute de mii de euro pentru contabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claire Thibout, fosta contabilă a moştenitoarei L’Oreal, Liliane Bettencourt, a primit de la fiica acesteia, Françoise Meyers, suma de 400.000 de euro în 2008, dezvăluie publicaţia franceză „Le Canard Enchaîne“.

Această sumă s-ar fi adăugat altor 500.000 de euro primiţi, în acelaşi an, drept „indemnizaţie de concediere".

Diverşi avocaţi şi magistraţi care urmăresc parcursul „afacerii L'Oreal" sunt de părere că banii primiţi de fosta contabilă îi discreditează mărturiile şi afirmaţiile incendiare făcute până în prezent, referitoare, printre altele, la unele personaje sus-puse ale scenei politice din Franţa.

Thibout a susţinut, la un moment dat, că Nicolas Sarkozy a beneficiat în 2007 de finanţarea (ilegală) a campaniei sale electorale de către Liliane Bettencourt.

Suma de aproape un milion de euro pe care ar fi încasat-o Claire Thibout demonstrează că, mai mult sau mai puţin explicit, ea a fost plătită de Françoise Meyers pentru a da gir afirmaţiilor acesteia.

Meyers susţine că mama sa, miliardara Liliane Bettencourt, a fost spoliată de către unele persoane din propriul anturaj, care au profitat de slăbiciunea psihică a acesteia. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite