Adjunctul lui Hillary Clinton vine în România pentru a discuta recentele acţiuni ale guvernului Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un reprezentant al Departamentului de Stat american vine, mâine, la Bucureşti, pentru a discuta cu guvernul român despre situaţia din ţară, anunţă Biroul purtătorului de cuvânt de la Washington DC.

Pe 12 august, asistentul secretarului de stat Hillary Clinton, Philip H. Gordon se va deplasa la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali guvernamentali de rang înalt pentru a discuta despre preocupările Statele Unite privind recentele acţiuni guvernamentale, care riscă să ameninţă democraţia şi să slăbească instituţiile independente.

Reprezentantul Administraţiei de stat americane se va întâlni, de asemenea, cu membri ai societăţii civile şi ai comunităţii de afaceri cu care va aborda  activitatea şi rolul lor în consolidarea valorilor democratice şi principiile care unesc comunitatea transatlantică.


Secretarul asistent pentru afaceri în Europa şi Eurasia,  Philip H. Gordon, se află astăzi alături de secretarul de stat Hillary Clinton, la Istanbul, pentru întâlniri cu oficiali guvernamentali şi activişti sirieni, urmând ca mâine să sosească în ţara noastră.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite