Actor de filme pentru adulţi, suspectat că şi-a tranşat o cunoştinţă. Criminalul a expediat bucăţi din victimă, prin poştă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un actor de filme pentru adulţi este suspectat că şi-a ucis o cunoştinţă, după care a postat înregistrarea tranşării acestuia pe Internet. Potrivit autorităţilor canadiene, mai multe părţi din trupul său au fost expediate prin poştă la adrese din Ottawa, informează Mediafax.

Luka Rocco Magnotta (29 de ani) este suspectat că ar fi ucis cu sânge rece un cunoscut de-al său, filmând şi postând online tranşarea acestuia. Potrivit unor surse, un picior a ajuns la sediul Partidului Conservator din Canada. „Se cunoşteau", a precizat sursa. Cadavrul a fost descoperit la Montreal, în spatele unui imobil de locuinţe, şi ar putea avea legătură cu piciorul şi mâna expediate separat din Montreal la Ottawa.

Mangotta, cunoscut şi sub numele de Eric Clinton Newman, locuieşte la Montreal şi şi-a cunoscut victima, a declarat miercuri Ian Lafreniere, purtător de cuvânt al Poliţiei din Montreal. Suspectul nu are cazier, iar legăturile sale cu crima au fost stabilite pe baza imaginilor postate pe un site „foarte explicit", a precizat acesta.

„Două părţi provenind din acelaşi trup, descoperite la Ottawa (...) despre care avem toate motivele să credem că ar avea legătură cu această crimă", a adăugat Lafreniere, precizând că au mai fost găsite şi alte fragemente umane, provenind din acelaşi trup.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite