Actor din filmul Harry Potter condamnat în urma revoltelor din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Jamie Waylett, care a interpretat personajul Vincent Crabbe din seria de filme Harry Potter, e acuzat de posesia de bombe incendiare în timpul actelor de huliganism din Londra, din august.

Starul care e bun prieten cu actorul care l-a jucat pe Harry Potter, Daniel Radcliffe, este cel mai cunoscut suspect arestat în urma revoltelor care au devastat mari părţi din Londra în această vară.
Waylett (22 de ani) este acuzat şi de faptul că ar cultiva marihuana în dormitorul său. Poliţiştii care au sosit la locuinţa sa pentru a-l aresta au confiscat 15 plante.


Eliberat pe cauţiune


Actorul e acuzat de comportament violent în timpul revoltelor din Chalk Farm (nordul Londrei) şi de faptul că ar fi fost în posesia unor bunuri furate din magazinul Sainsbury's, printre care o sticlă de şampanie. El a apărut în faţa magistraţilor, la un tribunal londonez, pe 29 septembrie şi a fost eliberat pe cauţiune, cu interdicţia de a se afla pe stradă între orele 19.00 şi 7.00.
Jamie Waylett, care a jucat în şase din cele şapte filme din seria Harry Potter, va apărea din nou în faţa instanţei luna viitoare.
Poliţia britanică analizează 100.000 de ore de înregistrare pe camerele CCTV încercând să identifice sute de participanţi la revoltele care au devastat Londra, în august.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite