Accident aviatic la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin două persoane au murit şi alte 40 au fost rănite, după ce un avion Tupolev 154, al companiei Daghestan Airlines, a ieşit de pe pistă în timpul unei aterizări de urgenţă efectuate, ieri, pe aeroportul Domodedovo din Moscova, a anunţat departamentul de investigaţii în transporturi, citat de RIA Novosti.

„Cel puţin două persoane au murit. O echipă de la departamentul de investigaţii se află la locul accidentului", a declarat un purtător de cuvânt de la Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

Agenţia Interfax relata că la faţa locului au fost trimise peste 20 de ambulanţe. „Aeronava a fost avariată când a ieşit de pe pistă" potrivit unei surse aeroportuare. „La bordul avionului se aflau 155 de pasageri, printre care şi şapte copii", a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţia Federale de Transport Aerian. Aparatul a decolat de pe aeroportul din oraşul Makhaşkala şi trebuia să aterizeze pe aeroportul Vnukovo din Moscova la ora locală 14.07.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Comisiei de Investigaţie, Vladimir Markin, în timpul manevrelor pentru aterizarea de urgenţă, intervenită din cauza unei pene la unul din cele trei motoare, aparatul a ieşit de pe pistă şi a lovit o clădire de la sol. O anchetă penală a fost declanşată pentru a stabili cauzele accidentului. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite