Destine frânte pe pe dealul Hășdatului. Alexandra Fazakas și Cătălin Ionescu, conduși pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra (foto stanga) și Cătălin
Alexandra (foto stanga) și Cătălin

Aveau toată viața înainte. Erau tineri, erau frumoși, însă aripile lor s-au frânt într-un cumplit accident de circulație, petrecut în cea de-a doua zi de Crăciun, undeva pe dealul Hășdatului. Alexandra Fazakas avea 17 ani. Cătălin Iovănescu împlinise 18.

Ambii erau elevi la Colegiul Național Iancu de Hunedoara secția matematică-fizică. Acum este prea târziu pentru a căuta vinovați. Prea târziu pentru "ce-ar fi fost DACĂ". Părinții, rudele și colegii se pregătesc astăzi, să-i conducă pe ultimul drum. Drumul spre eternitate. Alexandra va fi înmormântată în cimitirul „Gheorghe Apostol“, iar Cătălin în cel din Valea Seacă, la orele 12:00, respectiv 14:00. Cel de-al treilea pasager aflat în mașină, Diana Dunai, în vârstă de 18 ani, se află internată, în stare gravă, într-un spital din Timișoara. Toți cunoscuții adolescentei se roagă pentru viața ei.
Dincolo de această cumplită tragedie, plină de învățăminte, rămâne comunicatul sec al polițiștilor.
„Luni seara, în jurul orei 19:00, pe DJ 687, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, autoturismul a derapat şi s-a răsturnat. În urma impactului, conducătorul auto şi o pasageră de 17 ani au decedat, în timp ce o altă tânără ce se afla în maşină a fost rănită grav”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite