Ne-ai dezamăgit, profesore!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine zicea că nu mai există iubire în şcoala românească? Există, iar uneori dragostea e supraponderală şi dă pe-afară.

Iubăreţul săptămânii este un dascăl de la Universitatea „Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, mai exact de la Facultatea de Ştiinţe Economice. Se numeşte Ilie Parpucea, este profesor doctor în matematici şi a fost filmat într-o ofensivă tăurească asupra unei domnişoare căreia nu prea îi place cartea. Mai exact, dom' profesor, posesor de hormoni nărăvaşi, îi solicita studentei niscaiva favoruri sexuale în schimbul unei note de trecere la examen.

Am aflat, cu această ocazie, că exista o „cameră a profesorilor" într-un cămin studenţesc. Să aibă şi ei unde trage când e vreme rea...

„A pus mâna pe mine şi m-a întrebat dacă sunt pregătită... şi mi-a zis să nu fiu naivă",  şi-a povestit studenta experienţa din „camera profesorilor". „M-am angrenat în provocarea ei. Dacă tot m-a provocat, am zis «haide!»", zice dascălul. Haide, haide, dar uite că de atâta „haide" ajungi vedetă pe YouTube.

Drama a început când domnul profesor doctor s-a dezbrăcat în faţa fetei. Ce oroare! Tsunami biologic! Catastrofă nucleară! Cuceritorul a scos la înaintare un burdihan dizgraţios, cu care -mă gândesc - e cam greu să „haide". Un chintal de osânză, acoperit de un covor de păr negru, slinos. Fetelor, mai bine rămâneţi repetente decât să vă mozolească un aşa individ! Daţi-o încolo de carte, că nu merită asemenea sacrificii!

Nu e o problemă să ai burtoiul cât putina de varză. Mă rog, medicul spune altceva, dar aici suntem la ziar, nu la camera de gardă. Dacă te simţi bine cu tine însuţi, poţi să devii şi hipopotam. Situaţie în care nu mai faci însă şi pe cuceritorul! De obicei, hipopotamul se acuplează cu o hipopotămiţă (hai, că pe asta n-o găsiţi în dicţionar!), eventual de vârsta lui. Dar să-l vezi pe mastodontul puriu asaltând-o pe juna zveltă care putea să-i fie fiică, asta e o secvenţă cu adevărat caraghioasă.

Ne-ai dezamăgit, profesore! Ai pus regnul masculin într-o lumină proastă: nici moral, nici prezentabil, nici eficient. Urât, urât, urât! Jenant pe toată linia. Ai scăzut cota de piaţă a cuceritorului român. Ce vor crede de acum studentele dispuse să-şi negocieze restanţele în „camera profesorilor"? Ăsta să fie portretul-robot al profesorului corupător? Un umflat care gâfâie ca porcul?

În concluzie: spre deosebire de Vitali, racketul din reclamă, profesorul Parpucea (vorba unui coleg: să-i zicem Parpulea!) n-o are mică. Fetelor, la burtă mă refeream! Unde vă zboară mintea?

Hai, că v-aţi obrăznicit: lăsaţi caterinca şi puneţi burta pe carte! Burta voastră, nu a lui dom' profesor. Are şi cartea demnitatea ei...  

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite