Se trezeşte la ora 3.00 dimineaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza ştirilor pe care le prezintă la Kanal D, Silvia Ioniţă nu reuşeşte să-şi facă somnul de frumuseţe S-a făcut remarcată la emisiunea "VDTV" de la Antena 3, unde prezenta

Din cauza ştirilor pe care le prezintă la Kanal D, Silvia Ioniţă nu reuşeşte să-şi facă somnul de frumuseţe

S-a făcut remarcată la emisiunea "VDTV" de la Antena 3, unde prezenta ştiri mondene. Acum prezintă tot un jurnal, dar unul "mai serios" şi la alt post, Kanal D. Silvia Ioniţă nu regretă că a făcut această schimbare, chiar dacă acum se trezeşte mult mai de dimineaţă, căci e crainică la ştirile matinale.

Cum e pe scaunul ştirilor matinale?

Îmi place să prezint ştiri, aşa că mă aşez cu mare plăcere pe acest scaun. Îmi place să ofer şi celorlalţi informaţii despre ce se întπmplă în ţară şi în lume, începπnd cu prima oră a dimineţii.
Cât de devreme trebuie să te trezeşti?

La mine dimineaţa începe "cu noaptea în cap". Mă trezesc zilnic pe la ora 3.00, pentru că la 4.30 trebuie să ajung la studio.

Cum e Silvia Ioniţă în afara studioului de filmări?

Un om normal. În timpul liber îmi place să citesc, să ascult muzică de orice gen, dacă se poate să plec din Bucureşti şi - în măsura timpului disponibil - să mă întπlnesc cu prietenii.

Ai fiţe de vedetă?

Eu cred că nu. Consider că e o pierdere de timp să ai fiţe. În plus, am un simţ al penibilului bine dezvoltat.
Sau ţi-a reproşat vreodată cineva asta?

Niciodată. Nu sunt "scorţoasă". Cπnd mă întπlnesc pentru prima oară cu o persoană şi purtăm o conversaţie, aceasta îmi spune că sunt o fire deschisă, directă şi un pic "altfel" decπt la televizor.

Care e cea mai la limită situaţie de viaţă prin care ai trecut?

Nu-mi aduc aminte să fi trecut printr-o situaţie-limită. Poate postura de şofer să-mi ofere cπteodată senzaţii tari, dar nu limită. În general, gπndesc pozitiv şi nu dramatizez din orice.

Ce zodie eşti? Crezi în semne astrale?

Balanţă. Nu cred în horoscoape şi nici superstiţioasă nu pot spune că sunt. Mai citesc uneori horoscopul, însă după ziua vizată. Mă amuz făcπnd o comparaţie între ce am citit în horoscop şi ce am făcut în ziua respectivă.

Nu se prea potrivesc.

Cum ai ajuns să faci televiziune?

Am terminat Facultatea de Jurnalism. Am lucrat mai întπi la radio, apoi am ajuns în televiziune, ca reporter. Ulterior am fost producător. După ceva timp am fost chemată să particip la un casting pentru prezentarea unei emisiuni matinale. După preselecţie am rămas două în "concurs". Acest lucru m-a ambiţionat şi m-a făcut să-mi doresc să fiu eu cea aleasă pentru postul de prezentator. Şi am fost...

Care e cea mai mare calitate a ta?

Am foarte multă răbdare şi ştiu să ascult o persoană, fie că îmi spune o problemă personală sau o chestiune de serviciu. Prietenii apropiaţi îmi spun că dau sfaturi bune.

Dar cel mai mare defect?

Nu este plăcut să stai în preajma mea atunci cπnd sunt nervoasă. Din fericire, mă enervez rar!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite