"17 "– serial recomandat de Agenţia Antidrog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mugur Mihăescu trage un semnal de alarmă asupra realităţilor sociale Este prima dramă a lui Mugur Mihăescu, celebrul comic din grupul "Vacanţa mare". "17" scoate în relief tentaţiile

Mugur Mihăescu trage un semnal de alarmă asupra realităţilor sociale

Este prima dramă a lui Mugur Mihăescu, celebrul comic din grupul "Vacanţa mare". "17" scoate în relief tentaţiile la care sunt supuşi adolescenţii din ziua de azi: droguri, violenţă, prostituţie. "Filmul este o ficţiune pe care nu aş lăsa-o să se transforme în realitate" - a subliniat Mugur Mihăescu.

Serialul va începe în această duminică, de la ora 22.00, la Prima TV. Pelicula urmăreşte destinul unei tinere de 17 ani - Diana Pârvu alias Didi, aparent puternică şi care provine dintr-o familie bună. În realitate, ea este un personaj fragil, care va trece printr-o serie de întâmplări groaznice, care îi vor schimba complet viziunea asupra vieţii.

Povestea din "17" s-a construit pe structura unui comportament social, specific românesc, creat după modelul producţiei de succes "My so called life". "M-am săturat să tac şi să înghit cum fac majoritatea dintre noi. Filmul porneşte de la o societate reală, oameni care s-au obişnuit să nu facă nimic. În momentul în care li se arată cum sunt, se revoltă" - a spus scenaristul.

De altfel, problemele relatate în film pot deveni obstacole în viaţa copiilor, cât şi a părinţilor lor: "Am scris acest serial pentru că sunt tatăl unei fetiţe de 10 ani şi nu pot să nu mă gândesc: <> Într-o lume a anturajelor mai mult sau mai puţin ciudate, a dezinteresului din ce în ce mai mare faţă de şcoală, a familiilor care se destramă, care va fi drumul pe care fata mea îl va alege când va avea 17 ani? Va fi suficient de mare să îşi dorească să îşi ia destinul în mâini, dar prea tânără pentru a şti ce e bine pentru ea?"

Serialul tv cuprinde scene şocante, puternic realiste, filmate pe stradă, în traficul nebun al zilei, la metrou sau în penitenciarul Rahova. Coloana sonoră este realizată de Paraziţii. "<<17>> este un concept în genul Lost, Prison Break sau CSI Miami, bineînţeles pe un alt buget, unul ce poate fi suportat de piaţa locală" - a declarat regizorul Theodor Halacu-Nicon. Bugetul alocat pentru primele 12 episoade a atins suma de 600.000 de euro. Mugur Mihăescu prognozează 18 părţi pentru întreaga poveste din "17", serial recomandat de Agenţia Naţională Antidrog.

Daniela Nane şi Gelu Niţu - aleşi din prima

Firul narativ va fi prezentat la Prima TV de actori din tânăra generaţie precum: Letiţia Vlădescu (eroina Didi), Sorin Poamă, Alexandru Avădanei, Cosmina Păsărin, dar şi consacraţi: Daniela Nane şi Gelu Niţu - părinţii lui Didi.

"La casting, am fost chemată cu Gelu Niţu. Regizorul ne-a spus că noi oricum suntem alegerea lui, dar că trebuie să facem scena pentru ca şi producătorii să fie de acord cu distribuţia. Confirmarea a venit a doua zi" - a declarat Daniela Nane pentru "Adevărul". În "17", actriţa este mamă a doi copii.

"Andrei Badea, băieţelul din film, este colegul de bancă al lui Codrin, fiul meu. Când i-am spus băiatului meu că o să filmez într-un film în care am un copil de vârsta lui şi l-am întrebat dacă vrea să joace, mi-a spus că mai bine se duce în vacanţă la bunica" - ne-a povestit actriţa. Micuţul ei a avut deja o apariţie în serialul "La urgenţă".

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite