Sub semnul Sărbătorilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decembrie este categoric cea mai aşteptată lună din iarnă: debutează so­­lemn cu Ziua Naţională, continuă cu zile de sărbătoare tihnite şi pline de bucurie şi culminează cu noaptea

Decembrie este categoric cea mai aşteptată lună din iarnă: debutează so­­lemn cu Ziua Naţională, continuă cu zile de sărbătoare tihnite şi pline de bucurie şi culminează cu noaptea dintre ani, noaptea de Revelion.

Pentru că luna asta te uiţi la televizor mai mult ca niciodată, ţi-am pregătit câteva surprize: recomandările celor mai interesante dintre programele tv pregătite pentru tine nu pentru una, ci pentru două săptămâni! Cadoul nostru constă în patru astfel de numere speciale ce te vor ghida perfect printre grilele televiziunilor.

Acum vei şti exact când să mergi la cumpărături, când să coci cozonacii, să faci toba şi caltaboşii, să împodobeşti bradul de Crăciun, să faci curăţenia generală şi când să laşi totul baltă pentru a rămâne în faţa micului ecran să urmăreşti un film bun, un spectacol de colinde, un show de divertisment, ediţii speciale...

Pauze scurte merită să iei şi pentru a afla (din ghidul nostru, fireşte) ce se întâmplă cu vedetele tale preferate la ceas de Sărbătoare, cum şi unde îşi vor petrece ele vacanţele, ce-şi doresc şi ce dăruiesc de Moş Crăciun şi multe alte lucruri interesante. În haine de sărbătoare, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale showbizz-ului românesc - Andra şi Cătălin Măruţă - împarte cu noi bucuria primului Crăciun în familie! Un decembrie de vis!




TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite